Sesiune online de informare privind finanțarea proiectelor legate de combaterea discursului instigator la ură și a infracțiunilor motivate de ură, inclusiv online (CERV-2023-CHAR-LITI-SPEECH).

Data publicării: 11 ian 2023

Vineri 27 ianuarie 2023, între orele 11:30 la 14:30, DG JUST (CE) organizează o sesiune de informare online prin WebEx privind apelul de propuneri de proiecte privind combaterea discursului instigator la ură și a infracțiunilor motivate de ură (CERV-2023-CHAR-LITI-SPEECH). Link-ul de conectare va fi trimis după înregistrare.

În cadrul sesiunii de informare veți primi informații despre prioritățile politicilor, domeniile de intervenție, bugetul disponibil, activitățile și rezultatele așteptate; procesul de aplicare, criteriile de evaluare, portalul de finanțări și licitații; urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Vă rugăm să vă înregistrați la: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/CERV_infoday_2023, parola este: CERV23. De asemenea, vă încurajăm să difuzați aceste informații și altor organizații interesate.

Mai multe informații găsiți aici.

Contact rapid
info@cedv.eu
Președinția suedeză a Consiliului UE: 1 ianuarie - 30 iunie 2023