Sesiune destinată apelului privind Memoria europeană

Data publicării: 8 apr 2023

Sesiune destinată apelului privind Memoria europeană

Rețeaua punctelor naționale de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori organizează în cadrul CERV Citizens` Forum o sesiune destinată apelului privind Memoria europeană (CERV-2023-CITIZENS-REM) în data de 13 aprilie a.c.,între orele 13.00 - 15.00 ora Romaniei.

CERV Citizens` Forum își propune prin evenimentele sale să ofere organizațiilor, asociațiilor, autorităților publice și altor entități interesate șansa de a elabora/dezvolta/implementa împreună proiecte în cadrul Programului CEDV.

Cu această ocazie va fi prezentat apelul de proiecte și vor fi create oportunități pentru schimb de idei și experiențe cu comunitatea internațională; de asemenea, evenimentul își propune să ajute organizațiile să identifice idei de proiect sau un partener pentru un proiect anume.

În cadrul CERV Citizens` Forum vor fi organizate ateliere, moderate de un reprezentant al punctelor de contact, la care părțile interesate pot alege liber să se alăture și să obțină informații sau să identifice parteneri.

Sesiunea este organizată online și se va desfășura în limba engleză.

Înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată aici.

Link-ul de conectare va fi transmis ulterior persoanelor înscrise la eveniment.

Sesiune destinată apelului privind Memoria europeană

Contact rapid
info@cedv.eu
Președinția suedeză a Consiliului UE: 1 ianuarie - 30 iunie 2023