CERV Citizens` Forum

Data publicării: 27 feb 2023

Rețeaua punctelor naționale de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori (CERV) organizează în cadrul CERV Citizens` Forum 2 sesiuni destinate apelurilor de proiecte privind Rețele de orașe (NT) și Înfrățiri între localități (TT), în zilele de 8 și 16 martie a.c., între orele 11.00 - 13.00.

CERV Citizens` Forum își propune prin evenimentele sale să ofere organizațiilor, asociațiilor, autorităților publice și altor entități interesate șansa de a elabora/dezvolta/implementa împreună proiecte în cadrul Programului CERV.

În ambele zile vor fi prezentate cele 2 apeluri de proiecte iar participanții le evenimente vor avea ocazia să afle mai multe informații despre oportunitățile de finanțare ale celor două apeluri în general și vor fi create oportunități pentru schimb de idei și experiențe cu comunitatea internațională, precum și pentru a căuta un proiect sau un partener pentru un proiect.

În cadrul CERV Citizens` Forum vor fi organizate ateliere, moderate de un reprezentant al punctelor de contact, la care părțile interesate pot alege liber să se alăture și să obțină informații sau să identifice parteneri.

 Sesiunile vor fi organizate online și se vor desfășura în limba engleză.

 Înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată accesând linkul: https://eu.jotform.com/euform/cerv-forum

Link-ul de conectare va fi transmis ulterior persoanelor înscrise la eveniment.

Contact rapid
info@cedv.eu
În prima jumătate a anului 2024 Belgia deține Președinția Consiliului Uniunii Europene